Foto: Reuters/Scanpix
Spānijas futbola grands "Barcelona" tuvākajā laikā oficiāli parakstīs jaunu līgumu ar savu lielāko zvaigzni, vienu no pasaules labākajiem futbolistiem Lionelu Mesi, vēsta spāņu masu mediji.

Argentīnietim pašreizējais līgums ar klubu ir līdz 2018. gada vasarai. Jaunais līgums paredz Mesi palikšanu Katalonijas klubā līdz 2021. gada vasarai, ar iespēju pagarināt līgumu uz vēl vienu gadu. Jaunais līgums paredz arī lielāku "izpirkuma" maksu par viņa iespējamo pāreju – šī summa no 250 miljoniem eiro pieaugusi līdz 400 miljoniem eiro.

Ne futbolists, ne klubs oficiāli šo informāciju neapstiprina. Paredzams, ka par jauno līgumu abas puses paziņos pēc 30. jūnija.

"Es labprāt savu futbolista karjeru noslēgtu "Barcelona" rindās. To vienmēr esmu gribējis un par to allaž domāju," sarunā ar ESPN izteicies argentīnietis, neapstiprinot informāciju par jaunā līguma noslēgšanu.

Spānijas čempionātā pagājušajā sezonā Mesi 34 spēlēs guva 37 vārtus, bet UEFA Čempionu līgā deviņās spēlēs guva 11 vārtus. Tomēr svarīgākajos turnīros "Barcelona" pērn palika bez lieliem panākumiem – Spānijas čempionātā Katalonijas klubam tika vicečempionu gods aiz saviem sīvākiem konkurentiem "Real Madrid", bet Čempionu līgā klubs izstājās ceturtdaļfinālā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!