Latvijas čempione "Riga" FC oficiāli parakstījusi līgumu ar 26 gadus veco argentīnieti Federiko Bravo, kurš savulaik Amerikas Futbola līgas (MLS) komandas "New York City" sastāvā spēlējis kopā ar sporta veida leģendām Frenku Lampardu, Andreu Pirlo un Davidu Vilju, ziņots vienības mājaslapā.

Bravo ir dzimis 1993. gada 5. oktobrī Hesuss-Marija pilsētā Argentīnā. Profesionāla futbolista karjeru balsta pussargs uzsāka Argentīnas futbola grandā "Boca Juniors". No akadēmijas kluba galvenajai komandai Bravo pievienojās pēc 2012. gada.

Četru sezonu laikā "Boca Juniors" sastāvā futbolists aizvadīja 35 spēles. Turklāt ar titulēto klubu argentīnietis kļuvis par Argentīnas superlīgas čempionu un Argentīnas kausa ieguvēju.

Savukārt 2016. gadā Bravo parakstīja līgumu ar ASV spēcīgākā futbola čempionāta MLS klubu "New York City". Šajā čempionātā Bravo laukumā devās 23 mačos, no kuriem 12 bija pamatsastāvā.

Nākamās divas sezonas argentīnietis pavadīja Grieķijas superlīgas klubā "Panaitalikos", kur aizvadītas 25 spēles.

Pēdējās divas sezonas Bravo atkal pavadīja Argentīnas superlīgā "Patronato" un "Atletico Tucuman" komandās. Šo divu gadu laikā Bravo aizvadījis vēl 27 spēles.

"Riga FC" pēc 16 aizvadītām kārtām ieņem Latvijas virslīgas pirmo pozīciju. Klubam gan šobrīd ir viena spēle rezervē, bet 15 mačos tas sakrājis 42 punktus, tikai vienā mačā piekāpjoties "Spartaks" vienības futbolistiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!