Foto: AP/Scanpix/LETA
Trešo zaudējumu 2020. gada Eiropas futbola čempionāta trīs kvalifikācijas spēlēs piektdien piedzīvoja Latvijas izlase, kas ar rezultātu 0:3 (0:1) Daugavas stadionā piekāpās Izraēlas valstsvienībai.

Visus trīs vārtus Izraēlas izlases labā guva Erans Zahavi, kurš šajā kvalifikācijas ciklā "uguņo". Tagad viņš trīs mačos izcēlies ar septiņiem goliem un diviem "hat-trick".

Latvijas valstsvienībai šajā mačā labākā vārtu gūšanas iespēja bija Vladislavam Gutkovskim, kurš 58. minūtē ātrā pretuzbrukumā nespēja pārspēt vārtsargu. Vēl pirmā puslaika izskaņā garām ar galvu sita Deniss Rakels, bet otrā puslaika ievadā Kaspars Dubra no soda laukuma nespēja uzsist pietiekami spēcīgu un precīzi. Vairākas reizes no vārtu zaudējuma šajā mačā glāba arī Latvijas izlases vārtsargs Pāvels Šteinbors, tomēr viņam vienam pašam neizdevās apturēt Zahavi.

"Euro 2020" kvalifikācijas cikla iesākumā Latvija vispirms ar rezultātu 1:3 zaudēja Ziemeļmaķedonijai, bet pēc tam ar 0:2 atzina Polijas izlases pārākumu. Savukārt Izraēla pirmajā mačā nospēlēja 1:1 ar Slovēniju, bet pēc tam ar 4:2 apspēlēja Austriju.

Portāls "Delfi" piedāvāja mača teksta tiešraidi, kurā var lasīt detalizētu mača aprakstu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!