Foto: AP/Scanpix/LETA

Latvijas futbola izlase sestdien 2022.gada Pasaules kausa kvalifikācijas cikla G apakšgrupas otrajā spēlē izbraukumā ar rezultātu 0:2 piekāpās spēcīgajai Nīderlandes valstsvienībai.

Latvijas futbolistiem šajā mačā bija jāiztur milzīgs Nīderlandes valstsvienības pārsvars. Mājinieki izdarīja 35 sitienus vārtu virzienā, bet deviņas reizes bumba lidoja vārtu taisnstūrī. Savukārt Latvija vārtu virzienā sita četras reizes, bet reizi spēlē lika iesaistīties pretinieku vārtsargam.

Nīderlandes izlases labā vārtus guva Stīvens Berghuiss un Lūks de Jongs, precīzi sitot 32. un 69. minūtē. Vēl Deivijs Klāsens un Lūks de Jongs trāpīja pa vārtu pārliktni. No Latvijas izlases spēlētājiem labākā vārtu gūšanas iespēja bija Andrejam Cigaņikam, kurš 85. minūtē no teicamas pozīcijas nepārspēja pretinieku vārtsargu Timu Krūlu.

Līdz ar to Latvijas futbolisti kvalifikācijas ciklu iesākuši ar diviem zaudējumiem. Pirmdien Latvijas izlase otrdien izbraukumā spēkosies ar Turciju, kas divās spēlēs šajā ciklā izcīnījusi divas uzvaras.

Portāls "Delfi" piedāvāja mača teksta tiešraidi, kurā var lasīt notikumu aprakstu..

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!