Foto: www.facebook.com/kccamapa

Latvijas futbola aizsargs Vitālijs Jagodinskis savu karjeru turpinās Rumānijas komandā Jasi "Politehnica".

Jagodinskis komandai pievienojies kā brīvais aģents, noslēdzot līgumu līdz sezonas beigām.

Jasi pilsētas komanda pašlaik Rumānijas meistarsacīkstēs ar 15 punktiem 14 spēlēs ieņem 11.vietu.

"Politehnica" komanda dibināta 1945.gadā, bet augstākajā līgā nekad netika augstāk par sesto vietu un 2010.gadā bankrotēja. Atjaunotā komanda divreiz uzvarējusi otrās līgas čempionātā, bet augstākajā līgā iepriekšējās divas sezonas noslēgusi septītajā pozīcijā.

Tieši pirms gada Jagodinskis kā brīvais aģents pievienojies Ungārijas augstākās līgas komandai "Diosgyori VTK". Toreiz tika ziņots, ka Latvijas aizsargs noslēdza līgumu uz diviem gadiem, tomēr šajā sezonā viņš vairs nebija vienības rindās. Aizsargs piedalījās 12 Ungārijas čempionāta spēlēs, kurās iesita vienus vārtus, turklāt to paveica debijas mača kompensācijas laikā.

Savukārt pirms tam Latvijas futbolistam no 2012.gada bija līgumsaistības ar Ukrainas līderi Kijevas "Dinamo", turklāt līgums vēl 2015.gadā tika pagarināts līdz 2018.gadam. Jagodinskis vairākas sezonas bija izīrēts citai Ukrainas vienībai Užhorodas "Hoverla", bet pērn Kijevas komanda paziņoja, ka ar Latvijas futbolistu nerēķinās.

Esot bez kluba, Jagodinskis kopš jūnija arī nav ticis izsaukts uz Latvijas valstsvienību. Kopā Latvijas izlasē Jagodinskis piedalījies 17 spēlēs, taču ar vārtiem pagaidām nav izcēlies.

Jagodinskis karjeru sāka Rīgas "Daugavas" vienībā, bet pirms pārcelšanās uz Ukrainu viņš pārstāvēja arī "Jūrmalas" komandu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!