Lai gan vienam no Latvijas futbola izlases spēlētājiem pirms spēles ar Vācijas valstsvienību bija pozitīvs Covid-19 tests, pirmdien paredzētā abu vienību pārbaudes spēle tomēr varēs norisināties, ziņo Latvijas Futbola federācija (LFF).

Ziņots, ka vienam no Latvijas izlases futbolistiem pozitīva Covid-19 testa dēļ nācās tikt izolētam no pārējās komandas. Šī iemesla dēļ lielāko daļu pirmdienas valdīja neziņa, vai abu izlašu mačs varēs norisināties.

Tomēr pēc priekšpusdienā veiktām atkārtotām Covid-19 pārbaudēm tapis zināms, ka spēles aizvadīšana nav apdraudēta.

"Šodien komandai veiktajos eksprestestos visi rezultāti ir negatīvi, tostarp spēlētājam, kuram vakardienas testu rezultāts bija pozitīvs," sociālajā vietnē "Twitter" ziņo LFF. "Tāpat šodien komandai veiktas atkārtota pilna spektra pārbaudes. Ziņu par kādu pozitīvu rezultātu nav."

"Drošības apsvērumu dēļ attiecīgais spēlētājs un viņa ciešāka kontaktpersona paliek izolācijā līdz vismaz nākamajam negatīvajam testa rezultātam. Komanda pošas ceļam uz stadionu," tiek rakstīts divarpus stundas pirms spēles sākuma.

Latvijas un Vācijas valstsvienību pārbaudes spēle "Merkur" stadionā Diseldorfā notiks pulksten 21.45 pēc Latvijas laika.

Vācijas futbola izlasei tā būs pēdējā spēle pirms 2021. gada Eiropas čempionāta futbolā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!