Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)

Svētdien vakarā Latvijas futbola Virslīgas 25. kārtas spēlēs uzvaras svinēja "Liepājas Metalurgs" un Daugavpils "Daugava", bet pārsteigumu sagādāja FK "Jelgava", kas nospēlēja neizšķirti ar FK "Ventspils", liecina informācija Virslīgas mājaslapā.

SK ''Liepājas Metalurgs'' savā laukumā ar rezultātu 3:1 (2:0) pārspēja FB ''Gulbene'' vienību, līdz ar to revanšējoties gulbeniešiem par zaudējumu iepriekšējā mājas spēlē, kad tika zaudēts 0:1. Vārtus guva: Ritis Leliuga 11', 27', Genādijs Soloņicins 67' - Hideaki Takeda 64'.

Savukārt FC ''Jūrmala'' Slokas stadionā uzņēma Daugavpils ''Daugavu''. Pārliecinošu uzvaru ar 4:2 (2:0) izcīnīja daugavpilieši, vienlaicīgi palielinot atrāvienu kopvērtējuma tabulā. Vārtus guva: Daņilovs 70', Seletskijs 80' - Gongadze 14'; 31', Jašins 51', Rafaļskis 59'.

Bet Ventspils Olimpiskajā centrā risinājās Virslīgas čempionāta spēle starp FK ''Ventspils'' un FK ''Jelgava''. Par pārsteigumu parūpējās jelgavnieki, kuri prata savus vārtus nosargāt neskartus un izcīnīt punktu par bezvārtu neizšķirtu. Mačs tā arī noslēdzās, bez gūtiem vārtiem – 0:0.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!