Latvijas futbola izlase maijā aizvadīs ne tikai pārbaudes spēli pret Kataru, bet arī pret Turciju, informē Latvijas Futbola federācija.

Latvijas Futbola federācija (LFF) saņēmusi oficiālu apstiprinājumu no spēles rikotājiem par Turcijas un Latvijas nacionālo futbola izlašu pārbaudes spēles organizēšanu šī gada 28.maijā. Panāktā vienošanās paredz, ka šī spēle notiks "Schauinsland-Reisen-Arena" stadionā Vācijas pilsētā Dīsburgā. Precīzu spēles sākumlaiku organizatori paziņos vēlāk.

Tas nozīmē, ka divu nedēļu laikā Latvijas izlasei paredzētas trīs oficiālās spēles. Atgādinām, ka četras dienas iepriekš, 24.maijā, Aleksandra Starkova vadītā valstsvienība "Al Saad" stadionā, Dohā pārbaudes mačā tiksies ar Kataras futbolistiem, savukārt 2014.gada FIFA Pasaules kausa kvalifikācijas turnīra spēlē 7.jūnijā Skonto stadionā, Rīgā mūsu futbolisti tiksies ar kvalifikācijas turnīra līdervienību Bosniju un Hercegovinu.

Latvijas nacionālās futbola izlases galvenais treneris Aleksandrs Starkovs valstsvienībā izsaukto oficiālo kandidātu sarakstu spēlēm ar Kataru un Turciju plāno paziņot šonedēļ.

Ar Kataras valstsvienību šī būs vēsturē pirmā abu komandu nacionālo izlašu starptautiskās spēle, savukārt ar Turcijas valstsvienību Latvijas izlase jau spēlēja 2004.gada UEFA Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra izslēgšanas spēlēs un cīņā par iekļūšanu finālturnīrā Aleksandra Starkova vadītā komanda pārspēja pretinieku ar 3:2 divu spēļu summā. Tikmēr ar Bosnijas un Hercegovinas valstsvienību mūsu komandai šī būs otrā tikšanās vēsturē. Pirmajā spēlē 2012.gada 11.septembrī Zenicā tika piedzīvots zaudējums ar rezultātu 1:4.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!