Foto: F64
Latvijas centra aizsargs Igors Tarasovs savu karjeru turpinās Polijas augstākās līgas futbola vienībā Belastokas "Jagiellonia".

26 gadus vecais futbolists noslēdzis līgumu uz gadu ar iespēju to pagarināt vēl uz diviem gadiem, bet oficiāli viņš komandai pievienosies nākamajā nedēļā, kad noslēgsies līdzšinējais kontrakts.

Savukārt laukumā viņš oficiāli varēs doties nākamā gada sākumā, kad būs iespējams pieteikt jaunus futbolistus.

Tarasovs iepriekšējo sezonu aizvadīja Baltkrievijas vienībā Grodņas "Ņeman", 27 spēlēs izceļoties ar vieniem gūtiem vārtiem.

Pirms tam viņš ārvalstīs spēlējis arī Azerbaidžānas vienībā Zagatalas "Simurg", bet Latvijā pārstāvējis Rīgas "Skonto", "Ventspils" un "Olimps"/RFS, 2010. un 2013.gadā kļūstot par valsts čempionu.

Spēlētājs Latvijas izlasē debitēja 2010.gada 3.martā spēle pret Angolu, nomainot Vitāliju Astafjevu, bet kopumā laukumā devies četrās cīņās.

Polijas čempionāta kopvērtējumā "Jagiellonia" pašlaik ar 27 punktiem 16 spēlēs ieņem piekto vietu.

No citām Latvijas futbolistu komandām Polijas čempionātā vārtsarga Pāvela Šteinbora pārstāvētā Zabžes "Gornik" komanda ar 28 punktiem ieņem ceturto vietu, sestajā pozīcijā ar 26 punktiem seko Belhatovas GKS ar uzbrucēju Daniilu Turkovu ierindā, uzbrucēja Denisa Rakela pārstāvētā Krakovas "Cracovia" ar 18 atrodas 12.pozīcijā, ar 17 punktiem 14.vietā seko uzbrucēja Nikolaja Kozačuka klubs Lečnas "Gornik", bet uzbrucēja Eduarda Višņakova pārstāvētā Hožuvas "Ruch" vienība ar 14 punktiem joprojām ieņem priekšpēdējo, 15.vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!