Latvijas futbola izlases gūtos vārtus pret Portugāles valstsvienību 2018. gada Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas turnīra spēlē izbraukumā var saukt par brīnumu, intervijā Latvijas Televīzijai atzina aizsargs Gints Freimanis.

Jau vēstīts, ka Latvijas izlase svētdien izbraukumā ar rezultātu 1:4 zaudēja Portugāles valstsvienībai. Latvijas izlases labā vienīgos vārtus guva Artūrs Zjuzins.

"Pēc spēles nav vairs spēka, nav vairs emociju. Golu, kuru mēs iesitām, var saukt par brīnumu. Viegli nebija, jo tā ir Eiropas labākā komanda, kurā spēlē pasaules labākie spēlētāji. Mēs, latviešu puikas, turējāmies un man par to ir prieks," pēc mača LTV sacīja Freimanis.

Freimanim šajā mačā daudz bija jāspēlē pret pasaules futbola zvaigzni Krištianu Ronaldu, un viņš neslēpa, ka tas bija smags uzdevums.

"Protams, ka viņš ir labs, tur nav ko piebilst. Esmu priecīgs, ka man bija iespēja pret viņu uzspēlēt un atņemt pāris epizodēs arī bumbu," sacīja aizsargs. "Man bija uzdevums viņu standartsituācijas segt, bet tas nebija viegli, jo viņš lec tā kā es nezinu kas."

Pie rezultāta 1:1 Freimanis ticēja, ka Latvijas izlase var nosargāt šo rezultātu, taču tas neizdevās. "Ja piecas minūtes būtu noturējuši šo rezultātu, tad varbūt izdotos noturēties," atzina Freimanis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!