Foto: facebook.com/fkrfs/

Latvijas futbola izlases pussargs Dāvis Indrāns no "SynotTip" virslīgas kluba "Metta"/"Latvijas Universitāte" pārgājis uz RFS vienību.

Futbola gaitas sācis "Alberts" komandā Indrāns 2012. gadā pārgāja uz "Ventspili", kur neizdevās nostiprināties. 2015. gadā Indrāns pievienojās problēmu māktajai "Skonto" vienībai, bet vēl pēc gada pārgāja uz "Metta"/LU komandu, kļūstot par tās vienu no līderiem.

Indrāns uzspēlējis teju visās jaunatnes izlasēs, bet pagājušajā sezonā debitēja Latvijas izlasē, kurā līdz šim jau aizvadījis astoņas spēles.

RFS iepriekšējā sezonā ar vairākiem valstsvienības futbolistiem sastāvā dažas kārtas pirms turnīra beigām pretendēja uz Latvijas čempiontitulu, bet beigās palika piektajā vietā un bez ceļazīmes uz Eirokausiem.

Foto: facebook.com/fkrfs/

Neveiksmīgās sezonas beigas lika atbrīvot no amata galveno treneri Andreju Kaļiņinu, kura vietā tika apstiprināts lietuvietis Valds Dambrausks, kurš 2015. un 2016. gada izcīnīja Lietuvas čempionu titulu.

Iepriekš šajā starpsezonā RFS komanda no Latvijas futbolistiem bija piesaistījusi arī 22 gadus veco latviešu uzbrucēju Arti Jaudzemu, kurš pagājušajā sezonā pārstāvēja "Jelgavu", kā arī vārtsargus Dmitriju Grigorjevu un Kasparu Ikstenu, kuri pārnāca no "Metta"/LU un "Jelgavas" vienības.

Savukārt no leģionāriem sastāvs papildināts ar Beku Vačiberadzi, kurš spēlējis Ukrainas jaunatnes izlasēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!