Foto: LETA

Latvijas futbola izlases pussargs Igors Tarasovs vienojies par divu gadu līgumu ar Polijas augstākās līgas klubu Vroclavas "Šlask", vēsta sportistu pārstāvošā aģentūra "F-MG.com".

Kontrakts esot parakstīts uz diviem gadiem ar iespēju to pagarināt vēl par vienu gadu.

Pašlaik 29 gadus vecais Tarasovs iepriekšējo gadu aizvadīja Turcijas otrās līgas komandā "Giresunšpor", no kuras gan vēl tiekot gaidīts apstiprinājums par futbolista transfēra noslēgšanu.

Savukārt pirms nokļūšanas Turcijā Tarasovs pārstāvēja citu Polijas klubu Belastokas "Jagiellonia", kur pavadīja pusotru sezonu.

Ja sezonas pirmajā daļā Tarasovs "Giresunšpor" sastāvā tika pie regulāras spēļu prakses, sezonas otrajā pusē viņš bija zaudējis savas pozīcijas, kas maksāja arī vietu Latvijas izlasē. Kopumā 15 mačos viņš izcēlās ar diviem vārtiem.

Karjeras laikā Tarasovs pārstāvējis arī Azerbaidžānas un Baltkrievijas klubus, kā arī spēlējis "Skonto" un "Ventspils" komandās Latvijas futbola virslīgā.

"Šlask" iepriekšējā sezonā Polijas augstākajā līgā ierindojās 11. vietā. Šis klubs 1977. un 2012. gadā kļuva par Polijas čempionu, kā arī tikpat reižu triumfējis valsts kausa izcīņā (1976. un 1987. gadā).

Latvijas izlases rindās Tarasovs aizvadījis 18 mačus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!