Foto: LETA
Latvijas futbola izlases pussargs Oļegs Laizāns atgriezies valsts čempionvienībā "Ventspils", kas gatavojas dalībai UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas turnīrā.

Laizāns savu karjeru sāka "Skonto" komandā, bet 2010.gadā viņš uz pusgadu tika izīrēts Polijas klubam Gdaņskas "Lechia". Šajā vienībā viņam neizdevās nostiprināties un īres līgums netika pagarināts.

2010.gada augustā Laizāns pievienojās tā brīža Latvijas pirmās līgas čempionāta līdervienībai "Gulbene 2005", bet 2011.gada februārī pussargs pārgāja uz "Ventspils" komandu, kurā aizvadīja vienu sezonu, bet nākamajā sezonā pievienojās Polijas klubam Lodzas LKS.

Savukārt 2012.gada vasarā viņš pievienojās Krievijas pēc spēka otrās līgas klubam Krasnojarskas "Jeņisej". Iepriekšējā sezonā "Jeņisej" sastāvā Laizāns aizvadīja 26 cīņas, 19 no tām pussargs bija iekļauts sākumsastāvā. Šo spēļu laikā Latvijas futbolists guva vienus vārtus un nopelnīja vienu dzelteno kartīti.

Latvijas izlasē pašlaik 28 gadus vecais Laizāns aizvadījis 25 spēles.

Jau nākamajā nedēļā "Ventspils" aizvadīs pirmo maču UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas turnīra otrajā kārtā, sacenšoties ar Somijas spēcīgāko komandu Helsinku HJS.

Latvijas "SMScredit.lv Virslīgas" futbola čempionāta kopvērtējumā pašlaik "Ventspils" ar 21 punktu 11 spēlēs ieņem otro vietu, par punktu atpaliekot no citas Kurzemes vienības "Liepāja".


    Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!