Foto: LETA

Latvijas kausa ceturtdaļfināla dueļu izlozē ceturtdien kļuva zināms, ka saistošākais duelis būs starp FK "Liepāja" un FK "Ventspils" komandām.

FK "Liepāja" ir pašreizējie "SMScredit.lv Virslīgas" čempioni, bet FK "Ventspils" pagājušajā sezonā spēlēja Latvijas kausa izcīņas finālā. Līdz ar to vienai no kausa favorītēm turnīrs noslēgsies jau ceturtdaļfinālā.

Pagājušā gada Latvijas kausa ieguvēja "Jelgava" ieguvusi sev visparocīgāko pretinieku – "Babīte" komandu, kas pagājušajā sezonā spēlēja Latvijas otrajā līgā. "Babīte" ceturtdaļfinālā iekļuva bez cīņas, jo tai ielozētā astotdaļfināla pretiniece "Gulbene" tika diskvalificēta par spēļu rezultātu sarunāšanu.

Citā duelī "Skonto" spēkosies ar Jūrmalas "Spartaks", bet "Metta"/LU futbolisti sacentīsies ar BFC "Daugavpils" komandu.

Trīs no četrām ceturtdaļfināla spēlēm norisināsies 9. vai 10. aprīlī, bet mačs ar SK "Babīte" dalību saistībā ar komandas iespējamo piedalīšanos nākamās sezonas "komanda.lv" Pirmās līgas čempionātā un tā provizoriski ieplānoto kārtu kalendāru norisināsies 6. vai 13. aprīlī.

Plānots, ka pusfināla mači norisināsies 27. aprīlī un 4. maijā. Līdz ar šo sezonu turnīra reglamentā ieviests jaunievedums, kas paredz pusfināla norisi divu spēļu summā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!