Foto: LETA
Latvijas un Andoras futbola izlases svētdien bija spiestas mainīt savus treniņu grafikus pirms 2018. gada Pasaules kausa kvalifikācijas savstarpējā dueļa, jo laukuma zālāja saudzēšanas dēļ "Skonto" stadionā nav iespējams aizvadīt nodarbības.

Latvijas futbola izlasei pirmdien pēcpusdienā pulksten 17:30 "Skonto" stadionā bija paredzēts pēdējais treniņš pirms otrdien gaidāmās spēles pret Andoru. Savukārt Andoras valstsvienības treniņa laiks nebija apstiprināts, bet bija ieplānots pēc Latvijas izlases nodarbības.

Tomēr svētdienas vakarā spēles FIFA komisārs un UEFA pārstāvji pēc konsultācijām pieņēma lēmumu, ka "Skonto" stadiona laukuma saudzēšanas nolūkos abu komandu pirmsspēles treniņiem 9. oktobrī jānotiek citā laukumā. Latvijas futbolisti izvēlējās treniņu aizvadīt Slokas stadionā, kur pārsvarā trenējas pēdējā laikā, bet Andoras izlasei kā treniņu vieta norādīts "Arkādijas" stadions Rīgā.

Latvijas un Andoras izlases pirms savstarpējā dueļa 2018. gada Pasaules kvalifikācijas Eiropas zonas B grupas kopvērtējumā ieņem pēdējās divas vietas un abām deviņos mačos ir pa četriem punktiem. Spēle "Skonto" stadionā otrdien, 10. oktobrī, sāksies pulksten 21:45.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!