Foto: F64
Žurnālistu un futbola fanu balsojumā par šīs "Optibet" Latvijas virslīgas sezonas marta - aprīļa labāko spēlētāju atzīts čempionu "Riga FC" uzbrucējs Stefans Miloševičs. Savukārt Latvijas Futbola federācijas (LFF) Treneru padomes vērtējumā labākā trenera balvu saņems "Valmiera FC" pārstāvis Tamazs Pertija.

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Treneru padome un biedrība "Latvijas Futbola Virslīga" šoreiz bija izvirzījusi piecus kandidātus Optibet Virslīgas marta - aprīļa labākā spēlētāja balvai: Stefanu Miloševiču ("Riga FC"), Junusa Muritalu (FK "Metta"), Raimondu Krolli ("Valmiera FC"), Daisuke Jokotu ("Valmiera FC") un Artūru Zjuzinu (RFS).

Žurnālistu un līdzjutēju balsojumam noslēdzoties kļuva zināms, ka labākā spēlētāja titulu iegūs viens no "Riga FC" līderiem Stefans Miloševičs. 24 gadus vecais Melnkalnes uzbrucējs šobrīd ir čempionāta rezultatīvākais futbolists ar 11 vārtu guvumiem un divām rezultatīvām piespēlēm. Marta - aprīļa mēnešos viņš ar precīziem sitieniem izcēlās piecas reizes, kā arī veica divas rezultatīvas piespēles.

Mēneša labākie Stefans Miloševičs un Tamazs Pertija tiks sveikti ar piemiņas balvām.

Atgādinām, ka mēneša labākā futbolista balvas kandidātus izvirza LFF Treneru padome un Latvijas Futbola Virslīga, kam seko Latvijas sporta žurnālistu un līdzjutēju balsojums sociālajos tīklos Facebook un Instagram, savukārt labākā trenera noteikšana ir LFF Treneru padomes kompetencē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!