Foto: EPA/Scanpix/LETA

Itālijas A sērijas futbola čempionāta vicelīdere Romas "Lazio" sestdien izcīnīja uzvaru 28. kārtas spēlē, tādējādi turpinot pakaļdzīšanos līderei Turīnas "Juventus".

"Lazio" savā laukumā ar rezultātu 2:1 (0:1) pārspēja Florences "Fiorentina".

Viesus 25. minūtē vadībā izvirzīja slavenais franču pussargs Franks Riberī, kurš no kreisās puses ielauzās soda laukumā un no vidējas distances trieca bumbu vārtos. Otrā puslaika sākumā "Fiorentina" bija iespēja dubultot pārsvaru, taču uzdevumu augstumos bija "Lazio" vārtsargs Tomass Strakoša un palīdzēja arī vārtu stabs.

Puslaika vidū, 67. minūtē, Čiro Immobile realizēja Felipes Saisedu nopelnīto 11 metru soda sitienu un panāca neizšķirtu. Septiņas minūtes pirms pamatlaika beigām Luiss Alverto ar precīzu sitienu no soda laukuma robežas noslēdza paša iesāktu uzbrukumu – 2:1 "Lazio" labā.

Jau ziņots, ka Turīnas "Juventus" uzbrukuma līderis Krištianu Ronaldu piektdien 28. kārtas spēlē izcēlās ar vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm, sekmējot savas komandas pārliecinošu panākumu. "Juventus" mājās ar 4:0 (0:0) uzvarēja vienu no līgas vājākajām komandām "Lecce"

Ar 68 punktiem 28 spēlēs pirmo vietu ieņem "Juventus", kas par četriem punktiem apsteidz "Lazio", bet Milānas "Inter" seko ar 58 punktiem 27 mačos. Pēc 27 spēļu kārtām ceturto pozīciju ar 54 punktiem ieņem Bergāmo "Atalanta", "AS Roma" nopelnījusi 48 punktus, bet "Napoli" ar 42 punktiem noslēdz vadošo sešinieku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!