Foto: AFP/Scanpix

Leģendārais Spānijas futbola izlases un Madrides "Real" vārtsargs Ikers Kasiljass nedēļas nogalē nāca klajā ar ierakstu sociālajos tīklos, atklājot savu homoseksualitāti, taču tajā viņš vaino hakerus, kuri esot uzlauzuši viņa kontu.

Kasiljass nedēļas nogalē savā "Twitter" kontā ierakstīja: "Ceru, jūs mani respektēsiet - esmu gejs." Uz to viņa kādreizējais komandas biedrs Spānijas valstsvienībā un pretinieks "Barcelona" kreklā Karless Pujols atbildēja: "Ir pienācis laiks izstāstīt mūsu stāstu.", tādā veidā liekot noprast, ka abiem bijušas romantiskas attiecības.

Kasiljasa tvīts bija publicēts vairāk nekā stundu, pēc tam tas tika izdzēsts.

"Uzlauzts konts. Par laimi, tagad viss ir kārtībā. Atvainojos saviem sekotājiem," vēlāk ietvītoja Kasiljass. "Protams, atvainojos arī LGBT komūnai."

Publisku atvainošanos ierakstījis arī Pujols, norādot, ka pieļāvis kļūdu un joks bijis neizdevies un nevietā.

Kasiljass vairākus gadus bija precējies ar sporta žurnālisti Sāru Karboneru, pāris izšķīrās pērn martā. Abiem ir divi bērni.

Vēl pirms Kasiljasa tvīts tika izdzēsts, Austrālijas kluba Adelaidas "United" futbolists Džošs Kavallo, kurš pērn publiski atklāja savu homoseksualitāti, kritizēja kādreizējo vārtsargu un Pujolu par šādu joku.

Kasiljass 2020. gadā noslēdza savu spožo karjeru. Kopā ar Madrides "Real" viņš trīs reizes triumfēja UEFA Čempionu līgā un piecreiz - Spānijas čempionātā. Savukārt kopā ar valstsvienību viņš 2010. gadā uzvarēja Pasaules kausā, kā arī 2008. un 2012. gadā - Eiropas čempionātā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!