Foto: AFP/Scanpix

Slavenais Polijas uzbrucējs Roberts Levandovskis ir piekritis palikt Minhenes "Bayern" vienībā, apstiprinājis kluba galvenais treneris Niko Kovačs.

Par 29 gadus veco Levandovski šajā vasarā izskanēja vairākas baumas, tajā skaitā par viņa iespējamo pievienošanos Spānijas slavenajai komandai Madrides "Real" vai angļu vienībām Mančestras "United" un Londonas "Chelsea". Futbolistam gan vēl ir līgums ar Minhenes klubu līdz 2021.gadam.

Šādas baumas kliedējis Kovačs, kurš paziņojis, ka polis paliks klubā. "Viņš zina, ko es domāju. Levandovskis ir starp trīs pasaules labākajiem futbolistiem," vācu izdevumam "Sport Bild" izteicies treneris. "Mēs viņu noteikti nepārdosim un to esmu viņam jau teicis. Roberts šādu lēmumu ir pieņēmis."

Pagājušajā sezonā Levandovskis bija pārliecinoši labākais vārtu guvējs Vācijas bundeslīgā ar 29 precīziem sitieniem. Viņš palīdzēja Minhenes klubam sesto gadu pēc kārtas triumfēt bundeslīgas čempionātā.

"Bayern" komandu Polijas futbolists pārstāv kopš 2014.gada un 195 spēļu laikā viņš izcēlies ar 151 vārtu guvumu. Savukārt savas valsts izlasē Levandovskim ir 55 vārti 98 spēlēs, vienības rindas pārstāvot arī šī gada Pasaules kausā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!