Foto: AP/Scanpix

Cīņa UEFA Čempionu līgas finālā starp Spānijas grandu "Barcelona" un itāļu klubu Turīnas "Juventus" būs ļoti sīva, paredz Vācijas futbola valstsvienības galvenais treneris Joahims Lēvs.

"Visi uzskata, ka "Barcelona" ir favorīts, bet tā būs smaga spēle. "Juventus" prot atbildēt uz Lionela Mesi, Neimara un Luisa Suaresa meistarīgajiem uzbrukumiem. Tomēr domāju, ka beigās "Barcelona" paveiks savu darbu. Viņu komandā ir pasaules klases spēlētāji", stāstīja Lēvs.

Tāpat vācu treneris uzskata, ka viens no "Juventus" lielākajiem trumpjiem būs aizsardzība.

"Šī spēle ir kā cīņa starp divām sistēmām. Itālijas komanda ar labi organizētu aizsardzību pret spāņu klubu, kam ir augstas kvalitātes uzbrukumi. Tomēr nav tā, ka "Juventus" tikai aizsargājas, viņi prot arī veidot labus uzbrukumus," atzīmēja Lēvs, kurš pauda nožēlu, ka neviena no Vācijas bundeslīgas komandām nevarēs aizvadīt UEFA Čempionu līgas finālu savā laukumā. "Nevar gaidīt, ka katru gadu kāda no Vācijas komandām iekļūs finālā."

Kā zināms, gan "Barcelona", gan "Juventus" šajā sezonā saglabā izredzes izcīnīt trīs titulus, jo abas komandas 6.jūnijā gaida UEFA Čempionu līgas fināls Berlīnē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!