Foto: EPA/LETA
Vācijas Futbola federācija vēl uz diviem gadiem pagarinājusi līgumu ar valstsvienības galveno treneri Joahimu Lēvu un viņa asistentiem.

Sākotnējais līgums Lēvam beigtos 2012.gadā, bet tagad viņš Vācijas izlasi trenēs līdz 2014.gada Pasaules kausa izcīņas finālturnīra beigām.

Tāpat uz diviem gadiem tika pagarināti līgumi arī ar Lēva asistentiem - galvenā trenera palīgu Hansu Dīteru Fliku, vārtsargu treneri Andrēasu Kopki un komandas menedžeri Oliveru Bīrhofu.

"Mēs uzskatām, ka ir lietderīgi turpināt šo veiksmīgi iesākto darbu ar valstsvienību," teica Lēvs. "Mēs ticam, ka, pateicoties mūsu spēlētāju meistarībai, mēs varētu sasniegt labus rezultātus."

Vācijas izlasi Lēvs sāka trenēt 2006.gadā. Šajā laikā viņš valstsvienībai palīdzēja iekļūt gan 2008.gada Eiropas čempionāta, gan 2010.gada Pasaules kausa izcīņas pusfinālā, kur Vācija abas reizes piekāpās Spānijas futbolistiem.

Tāpat Lēvs tiek uzskatīts par vienu no kandidātiem uz Vācijas bundeslīgas čempionāta komandas Minhenes "Bayern" galvenā trenera amatu.

"Tas būtu interešu konflikts ar līgu," izteicās Lēvs.

Kā ziņots, pašreizējais "Bayern" galvenais treneris Luiss van Gāls pēc šīs sezonas atstās amatu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!