Foto: F64

Šīs sezonas Latvijas "SynotTip Virslīgas" futbola čempionvienība Jūrmalas "Spartaks" sodīta ar naudas sodu un tehnisko zaudējumu par sezonas pēdējās spēles neaizvadīšanu, vēsta Latvijas Futbola federācijas (LFF) Disciplinārā komisija.

"Spartaks" kluba vadība sestdien nespēja noorganizēt sezonas pēdējās spēles aizvadīšanu pret "Riga FC" komandu. Abu komandu futbolisti nevarēja doties sasnigušā sniega dēļ. Tomēr LFF Disciplinārā komisija lēma, ka nepastāvēja objektīvi apstākļi, kas liegtu "Spartaks" komandai savlaicīgi sagatavot spēles laukumu atbilstoši virslīgas čempionāta reglamenta prasībām.

Par to Jūrmalas komandai tika piespriests tehniskais zaudējumus ar 0:3, kā arī tika piemērots naudas sods 700 eiro apmērā. Pēc "Spartakam" piespriestā zaudējuma "Riga FC" nodrošināja sev piekto vietu čempionāta kopvērtējumā.

Tāpat sestdien nenotika arī Latvijas "komanda.lv" pirmās līgas čempionāta spēles starp SK "Babīte" un JDFS "Alberts", RTU FC un FK "Auda", kā arī un "Skonto" un AFA "Olaine"/SK "Super Nova".

Šo spēļu rīkotājiem SK "Babīte", RTU FC un "Skonto" tika piespriesti zaudējumi ar 0:3, kā arī komandas tika sodītas ar 500 eiro lielu naudas sodu.

Nenotikušās spēles ļāva AFA "Olaine"/SK "Super Nova" komandai nodrošināt otro vietu kopvērtējumā, kas garantē vietu pārspēlēs par vietu virslīgā pret "Metta/LU".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!