Foto: Latvijas Futbola federācija

Latvijas Futbola federācija (LFF) ar lielu gandarījumu paziņo par trīs gadu sadarbības līguma noslēgšanu ar EHR mediju grupu. Nostiprinātā sadarbība LFF ar EHR plašo izklaides un informatīvo kanālu loku palīdzēs uzrunāt esošo auditoriju un sasniegt jaunus futbola norišu interesentus.

EHR mediju grupā ietilpstošās radiostacijas EHR, EHR "Superhits" un EHR "Russkie Hiti" katru nedēļu sasniedz ap pusmiljonu klausītāju. Pēc aktuālākajiem datiem tā ir vadošā komercradio grupa Latvijā vecuma grupā līdz 40 gadiem.

Arī iepriekš EHR mediju grupa ir sniegusi savu atbalstu futbola aktualitāšu izplatīšanā. Līdzšinējā līdzdalība nu rezultējusies oficiālā sadarbībā, kas paredz virkni kopdarbu ar mērķi palīdzēt piepildīt futbola spēļu tribīnes un piesaistīt futbolam arvien vairāk jaunus dažādo futbola segmentu dalībniekus.

"EHR mediju grupa un tās zīmoli jau ilgstoši ir bijuši tuvu stāvoši futbolam gan Latvijas izlašu, gan pašmāju klubu līmenī," izceļ LFF prezidents Vadims Ļašenko. "EHR saziņas kanāli ar labiem rezultātiem ir palīdzējuši sasniegt un uzrunāt dažādas auditorijas, tādējādi sniedzot savu ieguldījumu sporta un futbola popularizēšanā."

"Esam patiesi gandarīti, ka līdzšinējo kopdarbu varam pārvērst pilnvērtīgā sadarbībā. Esam pateicīgi EHR mediju grupai par futbolam izrādīto uzticību un ieinteresētību strādāt futbola komandā, tiecoties pēc jauniem mērķiem šī sporta veida popularitātē, izplatībā un pieejamībā," stāsta Ļašenko.

"Uzskatu, ka sportam ir liela nozīme bērnu un jauniešu attīstībā. Sports iedvesmo jauniem sasniegumiem un vienlaikus nes Latvijas vārdu pasaulē, kaut arī nelielā valstī tas nav tik vienkārši. EHR radiostaciju klausītāju vidū ir ļoti daudz jaunu un aktīvu cilvēku, kuri kopā ar mums tiecas pēc attīstības un veselīgas nākotnes. Tāpēc mums ir svarīgi atbalstīt LFF lielo mērķu sasniegšanā, jo mēs ticam, ka kopā varam realizēt patiešām ambiciozus projektus un piesaistīt vēl lielāku uzmanību futbolam – vispopulārākajam sporta veidam pasaulē," pauž EHR mediju grupas līdzīpašnieks Ričards Zakss.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!