Foto: LETA
Latvijas Futbola federācijā (LFF) nesen darbu uzsākušais Mareks Gruškevics pirms tam jau saņēmis pastarpināti maksājumu no LFF par sabiedrisko attiecību pakalpojumiem, lai gan LFF ir sava sabiedrisko attiecību nodaļa ar trīs darbiniekiem, liecina portāla "Delfi" rīcībā esošie dokumenti.

"Publiskās identitātes grupas" atskaitēs pie paveiktajiem darbiem figurē arī publikācijas portālā "Delfi", lai gan portāls "Delfi" nekad nav saņēmis preses relīzes no šādas kompānijas. Tāpat nevienā no LFF publikācijām vai arī LFF izplatītajās preses relīzēs un paziņojumos nav atrodams, ka šo informāciju sagatavojusi "Publiskās identitātes grupa".

Kā portālam "Delfi" norādīja kāds PR jomas pārstāvis, prakse, ka sporta organizācijas vārdā saturu publiskajiem paziņojumiem sagatavotu kāda trešā puse, ir pieņemama, taču nepieņemami ir tas, ka saturu, kuru "Delfi" sporta redakcijā publicē nolūkā informēt par sporta veida aktivitātēm, kā savu panākumu publicitātes veidošanā izceļ aģentūra, kuras eksistenci redakcijā uzzina tikai pēc šādas "atskaites PR efektivitāti".

Līgumu ar "Publiskās identitātes grupu" parakstīja Edgars Pukinsks, kurš sarunā ar portālu "Delfi" nezināja, ka šajā līgumā darba grupā ir Gruškevics. Iespējams, ka Pukinsks nemaz nezināja par Gruškevica iesaisti, jo LFF ģenerālsekretāram ikdienā ir jāparaksta daudz dokumentu un viņš uzticas darba kolēģiem, visos dokumentos neidziļinoties par 100%.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!