Foto: Reuters/Scanpix/LETA
Nākot gaismā dažādiem faktiem par notiekošo Latvijas Futbola federācijā (LFF), atklājies vēl viens fakts – LFF valde, darbinieki, partneri tikuši pie iespējas iegādāties biļetes uz Pasaules kausa finālturnīra spēlēm, kamēr biedrības īstenie īpašnieki – LFF biedri – palikuši bešā.

2018. gada Pasaules kausa finālturnīrs notika Krievijā, kas ģeogrāfisku iemeslu dēļ bija ļoti parocīgi Latvijas futbola interesentiem, lai dotos klātienē skatīt futbola spēles. Jebkurš Latvijas iedzīvotājs varēja internetā censties iegādāties biļetes uz Pasaules kausa spēlēm, daudzi fani to arī izmantoja. LFF kā vienai no Starptautiskās Futbola federāciju asociācijas (FIFA) dalībniecēm ir iespēja tikt pie biļetēm vieglākā ceļā, zināmu skaitu iegādājoties centralizēti caur FIFA. LFF šo iespēju arī izmantoja, taču biļetes iegādājās ne jau organizācijas biedri, kas ir galvenā vara jebkurā biedrībā.

LFF pilnu laimīgo biļešu ieguvēju sarakstu līdz raksta publicēšanai nesniedza, bet portāla "Delfi" rīcībā esošā informācija liecina, ka, izmantojot savas ieņemamā amata priekšrocības, pie biļešu iegādes tikuši arī toreizējie LFF valdes locekļi. Tāpat ērtākā ceļā, izmantojot sakarus federācijā, pie biļetēm tikušas vairākas ar LFF tieši nesaistītas personas.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!