Foto: LETA

Latvijas Futbola federācijas (LFF) kongresā, kurā paredzētas LFF prezidenta, valdes un juridisko institūciju locekļu vēlēšanas, balsošana notiks elektroniski, liecina LFF publiskotā informācija.

Ņemot vērā ārkārtējo situāciju valstī ar Covid-19 izplatību, vēlēšanas notiks, izmantojot elektroniskos balsošanas līdzekļus. Reģistrējot delegātus, LFF īpaši nozīmēta persona pārbaudīs delegātu identitāti un tiesības balsot LFF biedra vārdā.

Jau vēstīts, ka uz LFF prezidenta amatu kandidē Vadims Ļašenko un Sandis Ģirģens, uz divām viceprezidenta vietām kandidē Olafs Pulks, Sergejs Kovaļovs un Vladimirs Šteinbergs, bet uz sešām vietām valdē pretendē Jānis Engelis, Guntars Indriksons, Anastasija Kučinska, Viktorija Mihaļčuka, Emīls Latkovskis, Naurs Mackevičs, Jānis Apse un Andis Rozītis.

Kongresā pieņemtie lēmumi stāsies spēkā, ja kongresā piedalīsies vairākums biedru ar balsstiesībām. Šobrīd LFF ir 136 biedri, bet, lai pieņemtu lēmumu ir nepieciešamas vismaz 69 balsis.

LFF kongress sākotnēji bija plānots 24. aprīlī, tomēr Covid-19 pandēmijas dēļ tas tika atlikts. Tagad 3. jūlijs ir jaunais kongresa norises datums.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!