"Liepāja" ceturtdien savā laukumā svinēja uzvaru "Optibet" Latvijas futbola virslīgas 14.kārtas spēlē un turnīra tabulas galvgalī ar 32 punktiem panāca "Valmieru" un RFS.

"Liepāja" savā stadionā ar rezultātu 1:0 (0:0) pieveica "Metta" futbolistus no Rīgas.

Pirmais puslaiks ritēja ar lielu mājinieku teritoriālo pārsvaru, taču bez bīstamiem vārtu gūšanas momentiem. Uzreiz pēc pārtraukuma mājinieki guva vienīgos vārtus spēlē, 47. minūtē izceļoties Luisam Ilariu jeb Dodo.

"Liepājas" futbolisti pēdējās četrās spēlēs bija izcīnījuši trīs uzvaras, punktus zaudējot par neizšķirtu pret Jūrmalas "Spartaku". Pēdējā spēlē, Lukam Villelam otrajā puslaikā gūstot "hat-trick", ar 4:0 tika uzvarēta "Daugavpils", taču pretinieki no pirmā puslaika spēlēja mazākumā, un pirms tam strīdīgā epizodē uz "Liepājas" vārtiem netika piešķirts 11 metru soda sitiens.

Pamatsastāva futbolistu savainojumu dēļ vēju pilsētas komandu ir skārušas sastāva problēmas, piemēram, iepriekšējā mačā rezervē bija vien trīs laukuma spēlētāji.

"Metta" bija zaudējusi divās spēlēs pēc kārtas, tiesa, mači tika aizvadīti pret "Valmieru" un RFS.

Pirmajā aplī "Liepāja" nonāca iedzinējos, bet uzvarēja ar 5:1.

Sakrāto brīdinājumu dēļ rīdziniekiem palīdzēt nevarēja aizsargs Jegors Novikovs.

Plkst.20 RFS Jāņa Skredeļa stadionā uzņems "Tukums 2000"/"Telms" komandu. Mačs tiešraidē būs vērojams portālā "Sportacentrs.com".

Jau ziņots, ka Jūrmalas "Spartaks" trešdien svinēja pirmo uzvaru šajā sezonā, Salaspilī ar 3:0 pārspējot virslīgas debitanti "Super Nova". Tikmēr "Riga" mājās ar 2:0 uzvarēja "Daugavpils" futbolistus.

Piektdien "Valmiera" savā laukumā – Jāņa Daliņa stadionā – tiksies ar "Auda" futbolistiem.

Turnīra tabulas galvgalī ar 32 punktiem 13 spēlēs ir "Valmiera" un RFS, bet 32 punktus 14 dueļos sakrājusi "Liepāja". Aiz pirmā trijnieka ir "Riga" ar 28 punktiem 14 cīņās. Piektajā vietā ar 18 punktiem 12 cīņās ir "Auda", bet aiz tās ar 15 punktiem 13 mačos ierindojas "Daugavpils". 12 punkti 14 dueļos ir "Metta", astoņus punktus 12 cīņās sakrājis "Tukums 2000"/"Telms", piecus 13 spēlēs Jūrmalas "Spartaks" un četrus 14 mačos – "Super Nova".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!