Latvijas vicečempioni futbolā "Liepāja/Mogo" trešdien pirmssezonas turnīra "Virslīgas kauss 2018" pusfinālā cīņā par 5.-8. vietu ar 7:1 (4:1) sagrāva "Ventspils" vienības dublierus.

Liepājnieku sastāvā ar "hat trick" izcēlās Ģirts Karlsons, divreiz precīzs bija Verners Apiņš, bet pa reizei izcēlās Artūrs Karašausks un Raivis Andris Jurkovskis. Ventspilniekiem ar vienīgo precīzo sitienu izcēlās Kaspars Kokins.

Turnīra ceturtdaļfinālā "Liepāja/Mogo" pēcspēles 11 metru sitienu sērijā piekāpās "Jelgavai", bet spēles pamatlaiks noslēdzās bez vārtu guvumiem. Savukārt "Ventspils" jaunieši turnīra pirmajā spēlē ar 0:2 zaudēja RFS vienībai. Vēl citos ceturtdaļfināla mačos "Metta/LU" ar 4:0 sagrāva virslīgas jaunpienācēju "Valmiera Glass/ViA", bet čempioni "Spartaks" ar 2:1 apspēlēja "Riga FC".

"Virslīgas kauss 2018" turpinājumā ceturtdien pusfinālā cīņā par 5.-8. vietai tiksies "Valmiera Glass/ViA" un "Riga FC", bet piektdien pusfināla mačos "Jelgava" tiksies ar RFS un "Metta"/LU pret "Spartaku". Turnīra finālspēle plānota 25. martā, bet Latvijas virslīgas čempionāts sāksies 31. martā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!