Foto: F64

Latvijas futbola kluba "Liepāja/Mogo" valdē notikušas pamatīgas izmaiņas, un tagad tās sastāvā ir krievu uzņēmējs Oļegs Hramovs, viņa meita Jevgēnija Hramova un Māris Verpakovskis, informēja komandas menedžeris Davids Jansons.

Hramovs ir krievu uzņēmējs, kurš šogad Liepājā iegādājies divus nekustamos īpašumus, vēsta portāls "irliepaja.lv". Pēc "Lursoft" datiem Hramovs ir SIA "Hermes Invest" valdes loceklis. Savukārt portāls "sportacentrs.com" vēsta, ka Hramovs ir pārņēmis "Liepāja/Mogo" kontrolpaketi, bet valdē ar viņu būs meita Jevgēnija un Verpakovskis.

Pēc abpusējas vienošanās valdi ir pametuši Ainārs Kreics, Olafs Saulriets, Artis Lagzdiņš, kuri bija valdes locekļi no dibināšanas dienas, kā arī valdes locekļa amatus atstājuši Liepājas Futbola skolas direktors Egīls Trušēlis un Māris Martinsons, kuri valdē bija attiecīgi no 2016.gada un 2017.gada.

"Liepāja/Mogo" šajā sezonā pēc desmit nospēlētām spēlēm "SynotTip Virslīgas" čempionātā ieņem ceturto vietu ar 18 punktiem, kamēr līderpozīcijā ir RFS ar 25 punktiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!