Foto: F64
"SynoTip" Latvijas futbola virslīgas vicečempione "Liepāja"/"Mogo" piektdien pārbaudes spēlē Kiprā cīnījās neizšķirti 0:0 (0:0) ar "Ufa" komandu, kas šobrīd ieņem sesto vietu Krievijas premjerlīgas kopvērtējumā.

Ufas vienības rindās sastāvā laukumā devās četri spēlētāji, kuri bija arī devušies sākumsastāvā pēdējā Krievijas čempionāta spēlē, bet kopumā spēles pieteikumā bija desmit spēlētāji, kuri piedalījās tajā spēlē.

Kā vēsta Liepājas komanda, spēles sākums veiksmīgāk padevās "Liepāja"/"Mogo" spēlētājiem, kuri vairāk kontrolēja bumbu, bet pretinieki domāja par pretuzbrukumiem. Pirmais bīstamais uzbrukums izdevies tieši liepājniekiem, kad Artūrs Karašausks ielauzās sodu laukumā un tika nogāzts, bet tiesnesis 11 metru soda sitienu nesvilpa. Puslaiks aizritēja dinamiski un spēle tika pārtraukta reti, laukumā abas komandas rādīja ļoti labi, dinamisku futbolu.

Otrajā puslaikā liepājnieku galvenais treneris Tamazs Pertija nomainīja lielāko daļu sastāva un ļāva spēlēt visiem, kas bija gatavojušies spēlei, Arī šeit simtprocentīga iespēja bijusi Karašauskam, kurš no diviem metriem sitis bumbu pāri vārtiem. Spēles beigās "Ufa" tikai ar pretuzbrukumiem centusies izveidot bīstamus momentus pretuzbrukumos.

Kā vēstīts, otrdien liepājnieki ar 1:0 pārspēja Serbijas čempioni Belgradas "Partizan".

Nākamajā pārbaudes spēlē "Liepāja"/"Mogo" svētdien spēlēs ar Baltkrievijas vienību "Gomeļ".

"Liepāja"/"Mogo" treniņnometnē Kiprā aizvadīs divas nedēļas, aizvadot četras pārbaudes spēles. Iepriekš tika pausts, ka vienība tiksies arī ar Krievijas granda Maskavas "Spartak" otro komandu.

Jau ziņots, ka "Liepāja"/"Mogo" komandā arī nākamajā sezonā spēlēs rezultatīvais uzbrucējs Artūrs Karašausks, kurš janvārī piedalījās Krievijas premjerlīgas komandas Permas "Amkar" treniņos, taču pie līguma ar šo vienību netika, atgriežoties Kurzemes kluba rīcībā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!