Foto: F64

"Optibet" Latvijas futbola virslīgā ceturtdien visas trīs agrās spēles pēc pirmā puslaika noslēdzās ar bezvārtu neizšķirtu, divos no trim mačiem nespējot gūt vārtus arī 90 minūšu laikā, bet "Metta" savā laukumā uzvarēja "Liepāju".

"Metta" savā laukumā uzvarēja "Liepāju" ar rezultātu 2:1 (0:0).

"Daugavas" stadionā Rīgā tika gūti pirmie vārti triju līgas maču neklātienes cīņā ceturtdien. Tos mača 54. minūtē iesita mājinieks Rihards Ozoliņš.

Liepājniekiem rezultātu izlīdzināt ar precīzu sitienu no tālas distances palīdzēja Kristiāns Toress. Viņš laukumā nāca uz maiņu 68. minūtē un septiņas minūtes vēlāk panāca izlīdzinājumu – rezultāts 1:1. Pēc Latvijas pilsoņa raidījuma bumba gan skāra "Mettas" aizsargu.

Mājinieki ar sasniegto punktu nesamierinājās, un 85. minūtē uzvaras vārtus pēc stūra sitiena "Metta" labā guva Normunds Uldriķis – 2:1.

Pirmā riņķa savstarpējā mačā Liepājā mājinieki uzvarēja ar rezultātu 3:0.

Neizšķirti 0:0 spēlēja gan "Tukums 2000"/TSS savā laukumā ar "Ventspili", gan "Daugavpils" stadionā "Celtnieks" ar "Jelgavu".

Pirmajā riņķī savā laukumā pārāki abos dueļos bija mājinieki. "Ventspils" uzvarēja ar 3:0, bet Jelgavā mājinieki bija pārāki ar 1:0.

Virslīgas līderpozīcijās ir "Riga", kas iekrājusi 27 punktus desmit spēlēs. Tikpat punktu tagad ir RFS, taču 11 spēlēs. Trešo vietu ar 17 punktiem deviņos dueļos iekrājis Jūrmalas "Spartaks", 15 punkti 11 mačos ir "Ventspilij" un "Valmierai", bet "Jelgavai" ir 13 punkti. Tālāk ar 11 punktiem desmit spēlēs seko "Liepāja", bet 11 mačos – "Daugavpils" un "Metta", kamēr "Tukums 2000"/TSS ticis pie trim punktiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!