Foto: F64
Par "SMScredit.lv Virslīgas" labāko marta un aprīļa spēlētāju atzīts "Liepājas" vienības pussargs Kristians Torress, informē turnīra rīkotāji.

Uz labākā marta un aprīļa mēnešu spēlētāja balvu pretendēja pussargi Torress, "Jelgavas" pārstāvis Boriss Bogdaškins, "Ventspils" futbolists Alans Siņeļņikovs, "Daugavpils" spēlētājs Migels Sids un Daniils Ulimbaševs no Jūrmalas "Spartaks".

Visvairāk punktu balsojumā saņēma Toress - 30, bet trīs punktus aiz viņa atpalika Siņeļņikovs. Trešais ar 16 punktiem bija Sids, ceturtajā pozīcijā ierindojās Ulimbaševs ar 12 punktiem, bet punktu no jūrmalnieka atpalika Bogdaškins.

Tāpat kā pagājušā sezonā, arī šogad turnīra labākais mēneša spēlētājs tiek noteikts balsojumā, kurā piedalās žurnālisti no reģionu centriem, kuros atrodas kāda čempionāta komanda. Šogad balsojumā var piedalīties arī līdzjutēji, kuri par savu iecienītāko spēlētāju var balsot turnīrā oficiālajā sociālās vietnes "Facebook" lapā.

Mēneša labākā futbolista titula kandidātus izvirza Latvijas Futbola federācijas (LFF) treneru padome un "Latvijas Futbola virslīga", kam seko Latvijas sporta žurnālistu un līdzjutēju balsojums.

Tikmēr labākā trenera noteikšana ir LFF Treneru padomes kompetencē. Par čempionāta aizvadīto divu mēnešu labāko treneri atzīts "Liepājas" komandas vadītājs Viktors Dobrecovs.

Abi balsojuma uzvarētāji tiks apbalvoti 10.maijā, kad Liepājā norisināsies Kurzemes derbijs, kurā vēju pilsētas futbolisti uzņems Latvijas čempioni "Ventspili".

Labākajam mēneša trenerim un spēlētājam tiks piešķirta piemiņas balva un dāvana no sporta preču veikala "Sportland".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!