Foto: EPA/Scanpix/LETA

Pussargs Adams Lalana parakstījis īstermiņa līguma pagarinājumu ar "Liverpool", lai kluba rindās varētu pabeigt sezonu, otrdien paziņoja premjerlīgas līdervienība.

32 gadus vecais Lalana no "Southampton" pievienojās Liverpūles vienībai 2014. gadā un 178 spēlēs guvis 22 vārtus, uzvarot Čempionu līgas turnīrā 2019. gadā.

"Es zinu, cik ļoti centīgi Lalanu šobrīd savās rindās nākamajai sezonai vēlas redzēt citi klubi, tāpēc ļoti novērtējam, ka viņš ir palicis ar mums, un esam viņam par to ļoti pateicīgi," komentēja "Liverpool" kluba galvenais treneris Jirgens Klops.

"Ļoti priecājos, ka viņš būs kopā ar mums, lai pabeigtu sezonu un atvadītos, kā viņš to ir pelnījis," turpināja Klops.

"Esmu patiesi gandarīts, ka man ir iespēja pabeigt šo sezonu Liverpūlē. Tas daudz nozīmē man un manai ģimenei," sacīja Lalana.

"Tagad nav īstais laiks izvērtēt šeit pavadīto laiku, jo uzmanība ir jāpievērš atlikušajiem deviņiem mačiem un kluba finišam šajā sezonā pēc iespējas labākā veidā."

"Liverpool" ir 25 punktu pārsvars, lai pēc 30 gadu pārtraukuma izcīnītu premjerlīgas uzvarētāju titulu sezonā, kas 17. jūnijā atsāksies pēc koronavīrusa izraisītās pauzes.

Anglijas izlases rindās pussargs 34 mačos iesitis trīs vārtus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!