Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Pateicoties Manuela Lokatelli vēli gūtajiem vārtiem, Turīnas "Juventus" komanda sestdien Itālijas A sērijas futbola mačā varēja svinēt uzvaru pilsētas derbijā.

"Juventus" viesojās pie "Torino" un uzvarēja ar rezultātu 1:0 (0:0).

Mača pirmajā puslaikā lielāks pārsvars bija "Torino" futbolistiem, bet otrajā daļā "Juventus" atdzīvojās un četras minūtes pirms pamatlaika beigām guva uzvaras vārtus. Pēc Federiko Kjēzas piespēles bumbu pie soda laukuma robežas saņēma Lokatelli, kurš ar tālu sitienu panāca 1:0.

Uzvarā savu artavu ieguldīja arī vārtsargs Vojcehs Ščensnijs, kurš pirmajā puslaikā vienā no epizodēm atvairīja Rolandu Mandragoras bīstamu sitienu.

"Juventus" sezonu iesāka blāvi, bet tagad, ieskaitot UEFA Čempionu līgu, uzvarējusi četrās cīņās pēc kārtas. "Juventus" ar 11 punktiem septiņās spēlēs ir astotā, bet "Torino" ar astoņiem punktiem atrodama 11.pozīcijā.

Citā mačā čempione Milānas "Inter" viesos ar 2:1 (0:1) uzvarēja "Sassuolo".

Domeniko Berardi precīzais 11 metru soda sitiens ļāva mājiniekiem pirmo puslaiku uzvarēt ar 1:0, bet 58.minūtē Edins Džeko panāca 1:1. Kad līdz pamatlaika beigām bija palikušas 12 minūtes, "pendeli" realizēja arī Lautaro Martiness, kurš savai komandai nodrošināja uzvaru.

"Inter" ar 17 punktiem septiņās spēlēs pakāpusies uz otro vietu, apsteidzot otru šīs pilsētas komandu "AC Milan". Līdere patlaban ir maksimāli iespējamos 18 punktus sešās spēlēs izcīnījusī "Napoli", kas svētdien viesosies pie Florences "Fiorentina".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!