Foto: AFI

Latvijas Futbola federācija (LFF) un FK "Tukums-2000" lūdz futbola sabiedrības palīdzību un aicina kopīgiem spēkiem saziedot līdzekļus FK "Tukums-2000" prezidenta Aināra Vahteļa ārstniecības izdevumu segšanai.

Vahtelim ļaundabīgs audzējs tika atklāts nejauši 2015. gada nogalē, ārstējot cita veida sūdzības. Audzējs veicina strauju nieru mazspēju, un ārsti pēc izmeklējumiem un paredzamās operācijas augstās sarežģītības pakāpes iesaka operāciju nekavējoties veikt Vācijā, Hamburgā.

Vahtelis ir FK "Tukums-2000" prezidents kopš 2001. gada, aktīvi darbojas futbolā un tā sabiedriskajā dzīvē. ar savu darbu veicina jauniešu interesi par futbolu un veselīgu dzīvesveidu. Vahtelis sabiedriskā kārtā ilgus gadus darbojas arī Tukuma novada domes Sporta komisijā. Vairāk nekā desmit gadus Vahtelis organizē novada pirmsskolas izglītības iestāžu audzēkņiem "Futbola dienas", kuru ietvaros 500 mazie censoņi piedalās sportiskās stafetēs, jautrās rotaļās, iepazīstas ar FK "Tukums-2000" futbolistu ikdienu un veselīgu dzīvesveidu. Vahtelis ir ilggadējs starptautiskā futbola turnīra "Tukuma kauss" organizētājs.

No 2001. līdz 2011. gadam A. Vahtelis strādāja LFF Komercdaļā, aktīvi darbojās LFF klubu sacensību komitejā, reģionu attīstības komitejā, kā arī sabiedrisko attiecību un mārketinga komitejā.

Lai steidzami veiktu operāciju Hamburgā, nepieciešami 17 000 eiro. Līdzekļus iespējams ziedot, tos pārskaitot uz Aināra Vahteļa bankas kontu LV05HABA0551030375186 (Swedbank).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!