Foto: AP/Scanpix

UEFA Čempionu līgas grupu turnīra pirmajā spēlē trešdien Madrides "Real" komanda no Spānijas ar rezultātu 2:1 (0:0) savā laukumā uzvarēja Portugāles komandu Lisabonas "Sporting".

F grupas spēlē 48. minūtē vadībā izvirzījās "Sporting" futbolisti, precīzi sitot Brunu Sesaram, bet turpinājumā "Real" darīja visu, lai gūtu vārtus. Dramatiskā mača izskaņā Krištianu Ronaldu ar tiešo brīvsitienu guva skaistus vārtus, bet kompensācijas laika ceturtajā minūtē, pašās spēles beigās, pēc Hamesa Rodrigesa centrējuma Alvaro Morata izrāva "Real" uzvaru.

Otrā F grupas spēlē vācu Dortmundes "Borrusia" ar rezultātu 6:0 (3:0) sagrāva Polijas klubu Varšavas "Legia". Uzvarētājiem vārtus guva seši dažādi spēlētāji – Mario Gēce, Sokratis Papastatopuloss, Marks Barta, Rafaels Gerero, Gonsalo Kastro un Pjērs Emeriks Obamejangs.

Savukārt G grupas spēlē Anglijas premjerlīgas čempioni Lesteras "City" ar rezultātu 3:0 (2:0) izbraukumā pieveica "Club Brugge" no Beļģijas. Reizi precīzi sita Marks Elbraigtons, bet divus vārtus guva Rijads Mahress.

Tikmēr Portugāles klubs "Porto" savā laukumā cīnījās neizšķirti ar 1:1 (1:0) ar "Kobenhavn" vienību.

Arī H grupā tika fiksēts neizšķirts rezultāts, jo mačs starp Turīnas "Juventus" no Itālijas un spāņu "Sevilla" noslēdzās 0:0 (0:0). Savukārt Lionas "Olympique" ar rezultātu 3:0 (1:0) uzvarēja Zagrebas "Dinamo" no Horvātijas.

Tāpat trešdien tika aizvadīta otrdien pārceltā spēle starp Mančestras "City" un Menhengladbahas "Borussia", uzvaru ar rezultātu 4:0 (2:0) izcīnot angļu komandai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!