Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Spānijas slavenā futbola kluba Madrides "Real" prezidents Florentino Peress nākamajā vasarā aktīvi centīsies savas komandas sastāvam piesaistīt "Liverpool" zvaigzni Mohamedu Salahu, vēsta portāls "El Gol Digital".

Pirmā sezona pēc Krištianu Ronaldu aiziešanas "Real" ir neveiksmīga, tāpēc Peress grib komandai piesaistīt citu pasaules līmeņa zvaigzni, lai Madrides vienība varētu atkal būt Spānijas čempionāta un UEFA Čempionu līgas galvenie favorīti.

Lai no "Liverpool" iegūtu Salahu, Madrides "Real" vadība gatava pretī dot 22 gadus veco Spānijas futbola talantu Marko Asensio un samaksāt ievērojamu naudas summu, kas pagaidām netiek precizēta.

"El Gol" rīcībā esošā informācija liecina, ka šādu ideju atbalsta arī "Real" kapteinis Serhio Ramoss. Līdz šim "Liverpool" vadība norādījusi, ka negrasās šķirties no Salaha, kurš aizvadītajā vasarā pagarināja līgumu ar Anglijas vienību līdz 2023. gadam.

"Real" Spānijas čempionāta kopvērtējumā pēc 17 spēlēm ierindojas ceturtajā vietā, līderei "Barcelona" zaudējot astoņus punktus. Čempionu līgā "Real" sasniedza izslēgšanas spēles.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!