Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Madrides "Real" kārtējo reizi nespēja tikt pie uzvaras Spānijas futbola čempionātā, nenoturot pārsvaru spēlē pret "Villarreal" klubu, kam divus vārtus guva Santi Kasorla.

"Villarreal" savā laukumā ar karalisko klubu nospēlēja neizšķirti 2:2 (1:2).

Kādreizējā Londonas "Arsenal" zvaigzne Kasorla jau ceturtajā minūtē atklāja šīs spēles rezultātu, tomēr jau pēc trim minūtēm Karims Benzemā panāca neizšķirtu, savukārt 20. minūtē pēc Rafaela Varāna precīzā sitiena "Real" jau izvirzījās vadībā ar 2:1.

Tuvojoties mača noslēgumam, Madrides komanda bija ceļā pretī uzvarai, tomēr 82. minūtē Kasorla pēc sitiena ar galvu guva savus otros vārtus mačā.

Gūtais punkts pret "Real" uzlabojis "Villarreal" pozīcijas cīņā par vietas saglabāšanu Spānijas augstākajā līgā, kamēr Madrides klubs joprojām nespēj ielauzties labāko trijniekā.

"Mēs "Villarreal" futbolistiem nespējām otrajā puslaikā radīt problēmas. Mums ir jāturpina cīnīties, un to arī darīsim. Nākamā spēle jau ir pēc pāris dienām," teica "Real" galvenais treneris Santjago Solari.

Spānijas čempionātā pēc 17 kārtām vadībā ar 37 punktiem atrodas "Barcelona", kas par trim punktiem apsteidz Madrides "Atletico". 32 punktus iekrājusi "Sevilla", bet ceturtie ar 30 punktiem ir Madrides "Real". "Villareal" pēc šā neizšķirta ieņem 17. vietu 20 komandu konkurencē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!