Foto: AFP/Scanpix

Pārliecinošas uzvaras UEFA Čempionu līgas spēlēs trešdien izcīnīja Madrides "Real" un Dortmundes "Borussia" komandas.

Madrides "Real" B apakšgrupas spēlē izbraukumā ar rezultātu 3:0 (3:0) pārspēja "Liverpool" vienību.

Mača 23.minūtē spēles pirmos vārtus guva Krištianu Ronaldu, bet septiņas minūtes vēlāk rezultāta pārsvaru dubultoja Karims Benzemā. Četras minūtes pirms puslaika beigām Benzemā guva vēl vienus vārtus, panākot 3:0. Otrajā puslaikā spēles rezultāts vairs nemainījās.

Tikmēr pirmo uzvaru izcīnīja Bulgārijas klubs Razgradas "Ludogorets", kas otrā B grupas spēlē ar 1:0 (0:0) savā laukumā pieveica Šveices "Basel".

D grupā Dortmundes "Borussia" izbraukumā ar 4:0 (3:0) pieveica Stambulas "Galatasaray". Uzvarētājiem ar diviem vārtiem izcēlās Pjērs Emeriks Aubamejangs, bet pa vieniem vārtiem guva Marko Reiss un Adrians Ramoss.

Vēl šajā apakšgrupā uzvaru izbraukumā pēdējās minūtēs izrāva Londonas "Arsenal", kas ar 2:1 (0:0) izbraukumā pieveica "Anderlecht" no Beļģijas.

71.minūtē Endijs Nahars guva vārtus "Anderlecht" komandai, bet "Arsenal" aizsargs Kierans Gibss 89.minūtē rezultātu izlīdzināja. Kompensācijas laika pirmajā minūtē ar precīzu sitienu izcēlās Lukašs Podoļskis, veicinot savas komandas panākumu.

Tikmēr graujošu uzvaru izcīnījusi Madrides "Atletico", kas A grupas cīņā savā laukumā ar rezultātu 5:0 (0:0) sagrāva "Malmo" futbolistus no Zviedrijas. Vēl Pireju "Olympiakos" savā laukumā ar 1:0 (0:0) uzvarēja Turīnas "Juventus".

Savukārt C grupā Leverkūzenes "Bayer" ar 2:0 (0:0) savās mājās uzvarēja Sanktpēterburgas "Zeņit", bet "Monaco" un Lisabonas "Benfica" komandu spēle noslēdzās bezvārtu neizšķiti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!