Foto: AFP/Scanpix/LETA

Mančestras "United" svētdien, 26. jūlijā, izbraukumā Anglijas futbola premjerlīgas pēdējās kārtas spēlē pieveica Lesteras "City" un ieguva bronzas medaļas, ar labāku vārtu starpību apsteidzot Londonas "Chelsea", kas savā laukumā arī svinēja panākumu.

Mančestras "United" izbraukumā spēlē ar 2:0 (0:0) pieveica Lesteras "City".

Vārtus 71. minūtē ar 11 metru soda sitienu, kas tika piešķirts par Antonija Martiala nogāšanu, izejot vienam pret vārtsargu, guva Mančestras kluba štata soda sitienu izpildītājs Brunu Fernandešs.

Mača kompensācijas laika ceturtajā minūtē mājinieks Džonijs Evanss saņēma otru dzelteno kartīti mačā un tika noraidīts no laukuma, bet astotajā minūtē Džesse Lingārds guva otros vārtus viesu labā, bronzas medaļas noformējot ar 2:0 uzvaru.

Tikmēr "Chelsea" savā laukumā ar 2:0 (2:0) apspēlēja Vulverhemptonas "Wanderers".

Abi vārti tika gūti pirmā puslaika kompensācijas laikā. Pirmajā kompensācijas laika minūtē precīzs bija Meisons Maunts, bet trīs minūtes vēlāk no Maunta piespēles izcēlās Olivjē Žirū.

Tomēr ar to nebija pietiekami, jo Mančestras klubam bija krietni labāka vārtu attiecība (+30), kamēr Londonas klubam - plus 15.

Tomēr abi klubi jau iepriekš bija nopelnījuši tiesības nākamsezon spēlēt Čempionu līgā.

Jau priekšlaicīgi par čempionāta uzvarētāju tika kronēta "Liverpool", bet sudrabu jau pirms pēdējās spēles bija izcīnījusi Mančestras "City".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!