Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas futbola premjerlīgas spēlē sestdien Mančestras "United" nenoturēja uzvaru un viesos cīnījās neizšķirti 1:1 (0:0) ar Londonas "Arsenal" futbolistiem.

Slaveno treneru Žuzē Mourinju un Arsēna Vengera vadīto vienību duelī 68.minūtē mājiniekus vadībā izvirzīja spānis Huans Mata, tomēr 89. minūtē uz maiņu nākušais francūzis Olivjē Žirū izrāva "Arsenal" futbolistiem neizšķirtu.

Kopumā mačs aizritēja līdzīgā cīņā, abām komandām radot bīstamas iespējas, turklāt mājiniekiem diskvalifikācijas dēļ nācās iztikt bez sava uzbrukuma līdera Zlatana Ibrahimoviča.

Zīmīgi, ka pašreizējais Mančestras "United" galvenais treneris Mourinju joprojām premjerlīgas ietvaros nekad nav zaudējis Vengera vadītajai "Arsenal" vienībai. Savukārt "Arsenal" komanda "Old Trafford" stadionā nav spējusi uzvarēt jau desmit gadus. Tomēr šosezon sekmīgāk darbojas tieši galvaspilsētas vienība, kas bez zaudējumiem visos turnīros ir jau 17 mačos pēc kārtas, bet Mančestras komanda pēdējās deviņās līgas spēlēs guvusi vien divas uzvaras.

Kopvērtējumā līdere ar 26 punktiem 11 spēlēs ir "Liverpool" komanda, tai ar 25 punktiem seko galvaspilsētas vienības "Chelsea" un "Arsenal", bet pie 24 punktiem tikuši Mančestras "City" futbolisti.

Vēl 21 punktu iekrājusi Totenhemas "Hotspur" komanda, bet Mančestras "United" un Liverpūles "Everton" rēķinā ir attiecīgi 19 un 18 punkti.

Sestdien laukumā izies vēl daudzi favorīti - Mančestras "City" viesosies galvaspilsētā pie "Crystal Palace", "Everton" uzņems Svonsī "City", "Liverpool" viesos spēkosies ar "Southampton", bet Totenhemas "Hotspur" mājās tiksies ar Vesthemas "United".

Tikmēr "Chelsea" spēlēs svētdien, viesojoties pie "Middlesbrough" futbolistiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!