Foto: Reuters/Scanpix
Anglijas čempionvienība futbolā Mančestras "United" atradīs veidu, kā UEFA Čempionu līgas finālā neitralizēt pēdējo trīs sezonu Spānijas čempionu "Barcelona" argentīniešu zvaigzni Lionelu Mesi, izteicās "United" komandas galvenais treneris sers Alekss Fergusons.

Tomēr Fergusons uzsvēra, ka viņi nedrīkst kļūt apsēsti ar Mesi nosegšanu, jo "Barcelona" komandā ir arī citi labi spēlētāji.

"Mēs trīs reizes esam spēlējuši pret "Barcelona" ar Mesi sastāvā. Pret lieliskiem spēlētājiem vienmēr ir risinājums. Cerams, ka to spēsim atrast sestdien," preses konferencē teica "United" treneris. "Viņiem ir daudzi labi spēlētāji, tāpat kā mums. Tāpēc tā būs tik skatāma spēle."

Tomēr Mančestras komandas gatavošanos finālam iespaido pieredzējušā velsiešu pussarga Raiena Gigsa atklātībā nākusī laulības krāpšana, kas viņam esot liedzis piedalīties otrdienas komandas treniņā.

"Mums visi spēlētāji ir svarīgi, katrs no viņiem," teica Fergusons. "Tam nav nozīmes. Mēs nevaram ietekmēt šādas lietas, taču es zinu, ka mani spēlētāji būs gatavi."

Tāpat Fergusons uzskata, ka tagadējā "Barcelona" komanda ir spēcīgāka par to, kurai viņi ar 0:2 zaudēja 2009.gada UEFA Čempionu līgas finālā.

"Es domāju, ka viņi ir daudz nobriedušāki. Uzvarēt Čempionu līgā viņiem bija liels solis uz priekšu kā komandai," viņš skaidroja.

Šīs sezonas Čempionu līgas fināls notiks slavenajā Vemblija stadionā sestdien.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!