Foto: EPA/Scanpix/LETA
Mančestras "United" svētdien guva uzvaru arī trešajā spēlē pēc norvēģu speciālista Ūles Gunnara Sūlšēra stāšanās pie šī Anglijas futbola kluba grožiem.

Mančestras vienība svētdien savā laukumā pārliecinoši ar rezultātu 4:1 (3:1) uzveica "Bournemouth".

Jau pēc pirmā puslaika Mančestras "United" atradās vadībā ar 3:1, turklāt divus vārtus šajā cīņā iesita franču pussargs Pols Pogbā, kurš pēdējās divās spēlēs izcēlies ar četriem precīziem vārtu guvumiem.

Zīmīgi, ka Pogbā ir pirmais Mančestras "United" futbolists kopš 2012.gada, kurš premjerlīgā iesitis vārtus divās spēlēs pēc kārtas. Līdz šim kā pēdējais to bija paveicis Veins Rūnijs.

Vēl pa vārtiem mājinieku rindās svētdien guva Markuss Rešfords un Romelu Lukaku, kamēr "Bournemouth" labā goda vārtus iesita Neitans Ake.

Tiesa, kopš 79.minūtes Mančestras "United" spēlēja mazākumā, kad sarkano kartīti par rupju izklupienu nopelnīja mājinieku komandas aizsargs Ēriks Bajī.

Līdz ar to Sūlšērs pēc stāšanās Mančestras "United" galvenā trenera vietas izpildītāja amatā ir guvis uzvaras visās trijās spēlēs. Šomēnes viņš šajā amatā nomainīja titulēto portugāli Žuzē Mourinju. Tiesa, šajās trijās spēlēs Mančestras komandai pretī stājušās zemāka līmeņa vienības.

Pirms tam svētdien pagājušās sezonas Anglijas čempione Mančestras "City" pārtrauca neveiksmju sēriju, jo viesos ar rezultātu 3:1 (3:1) apspēlēja "Southampton".

Visi vārti šajā mačā tika gūti jau pirmajā puslaikā. Vispirms Mančestras "City" pussargs Davids Silva desmitajā minūtē atklāja rezultātu, bet 37.minūtē dānis Pjērs Emīls Hojbjergs panāca neizšķirtu.

Pirmā puslaika beigas Mančestras "City" futbolistiem gan bija ļoti veiksmīgas, jo vispirms Džeimss Vords-Prauzs raidīja bumbu savos vārtos, bet kompensācijas laika trešajā minūtē Serhio Agvero panāca 3:1.

Otrajā puslaikā rezultāts tā arī vairs nemainījās, turklāt 85.minūtē Hojbjergs nopelnīja sarkano kartīti.

Pirms šī mača Mančestras "City" negaidīti bija zaudējusi divas spēles pēc kārtas un cietusi neveiksmes trijos no pēdējiem četriem mačiem.

Tikmēr citā svētdienas premjerlīgas mačā minimālu uzvaru guva Londonas "Chelsea", kas viesos ar 1:0 (0:0) uzvarēja citu Anglijas galvaspilsētas klubu "Crystal Palace".

Vienīgos vārtus šajā mačā guva pussargs N'Golo Kantē, kurš šogad ar Francijas valstsvienību triumfēja Pasaules kausa izcīņā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!