Foto: EPA/Scanpix/LETA
Mančestras "United" trešdien uzvarēja arī ceturto maču pēc norvēģu speciālista Ūles Gunnara Sūlšēra stāšanās pie šī Anglijas futbola kluba stūres.

Mančestras futbolisti viesos ar rezultātu 2:0 (0:0) pārspēja Ņūkāslas "United".

Pirmie vārti tika gūti 64.minūtē, kad precīzs bija nule kā uz maiņu nākušais beļģu uzbrucējs Romelu Lukaku. Pēc soda sitiena Ņūkāslas komandas slovāku vārtsargs Martins Dūbravka neveikli atsita sev priekšā bumbu, pie kuras pirmais bija Lukaku, raidīdams to tīklā.

Savukārt otros vārtus viesi guva desmit minūtes pirms pamatlaika beigām, kad pēc pretuzbrukuma vienatnē pret Dūbravku nonāca Markuss Rešfords, kurš apspēlēja pretinieku un raidīja bumbu mērķi.

Līdz ar to Sūlšērs pēc stāšanās Mančestras "United" galvenā trenera vietas izpildītāja amatā ir guvis uzvaras visās četrās spēlēs. Decembrī viņš šajā amatā nomainīja titulēto portugāli Žuzē Mourinju. Tiesa, šajās četrās spēlēs Mančestras komandai pretī stājušās zemāka līmeņa vienības.

Vēl no vadošajām komandām Londonas "Chelsea" savā laukumā nospēlēja neizšķirti 0:0 (0:0) ar "Southampton" futbolistiem.

Totenhemas "Hotspur" un Londonas "Arsenal" komandas otrdien svinēja uzvaras Anglijas futbola premjerlīgas 21.kārtas spēlēs.

"Hotspur" viesos ar 3:0 (3:0) pārspēja Kārdifas "City", pakāpjoties uz otro vietu turnīra tabulā.

Tikmēr "Arsenal" divu Londonas komandu duelī savā laukumā ar 4:1 (1:0) uzvarēja "Fulham" futbolistus, nostabilizējoties piektajā vietā.

Abas Londonas komandas iepriekšējā kārtā cieta zaudējumus.

Kārtas centrālā spēle notiks ceturtdien, kad kopvērtējuma līdere "Liverpool" viesosies pie iepriekšējās sezonas čempiones Mančestras "City".

Premjerlīgas kopvērtējuma līderpozīcijā ar 54 punktiem 20 spēlēs ir "Liverpool", kam ar 48 punktiem 21 duelī seko Totenhemas "Hotspur", bet tālāk ar 47 punktiem 20 mačos Mančestras "City". Aiz pirmā trijnieka ar 44 un 41 punktu seko Londonas pilsētas komandas "Chelsea" un "Arsenal".

Tikmēr Mančestras "United" iekrājusi 38 punktus, kas tai dod sesto vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!