Meksikas futbola izlases un "Olympiakos" spēlētāja Alana Pulido nolaupīšanu pasūtījis viņa māsīcas vīrs, kurš ir aizturēts un atrodas slimnīcā policijas uzraudzībā, ziņo vietējie mediji.

29 gadus vecais Osvaldo Velaskēzs Garsija tiek turēts aizdomās par Pulido nolaupīšanas pasūtījumu, kas notika aizvadītajā nedēļas nogalē. Garsija esot plānojis pieprasīt izpirkuma maksu par futbolistu 325 tūkstošu dolāru apmērā. Izmeklētāji norāda, ka Garsija ir iesaistījies kriminālā grupējumā, kas nodarbojas ar narkotiku kontrabandu, cilvēku nolaupīšanu un izspiešanu.

Pulido mašīnai uzbruka četri bruņoti vīrieši, kad futbolists kopā ar draudzeni devās mājup no ballītes Sjudadviktorijas pilsētā Meksikas ziemeļos. 25 gadus vecais futbolists tika noturēts gūstā gandrīz 24 stundas, iekams viņam pašam izdevies izbēgt. Pulido izmantojis gadījumu, kad palicis vienatnē ar savu apsargu un izrēķinājies ar viņu, nodarot vīrietim smagus miesas bojājumus, un pa nolaupītājam atņemto telefonu piezvanījis policijai, kas ieradusies pēc neilga brīža.

Garsijas aizturēšanas laikā izcēlās apšaude, kurā futbolista radinieks tika ievainots plecā un kaklā, taču ievainojumi nav dzīvībai bīstami.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!