Foto: Latvijas Futbola federācija

Latvijas nacionālā futbola izlase piektdien, 24. marta vakarā Ženēvas stadionā aizvadīja savu oficiālo pirmsspēles treniņu, gatavojoties sestdien paredzētajai 2018. gada FIFA Pasaules kausa kvalifikācijas turnīra spēlei pret pašreizējiem grupas līderiem Šveici, bet pirms šī treniņa notika arī valstsvienības pirmsspēles oficiālā preses konference, kurā par izlases gatavību medijus informēja Latvijas valstsvienības galvenais treneris Marians Pahars un vārtsargs Andris Vaņins.

"Katrs treneris pirms spēles novērtētu savas komandas gatavību dažādi. Ja runājam par Latvijas izlasi, mūsu gadījumā komandā ir spēlētāji, kas spēlē ārzemju klubos, un ir spēlētāji, kas spēlē Latvijas Virslīgas čempionātā, kas turklāt tikko sākās... Tas padara mūsu darbu grūtāku, jo spēlētājus jāsagatavo labākajās iespējamās kondīcijās pirms spēlēm kā novembrī, tā arī, piemēram, martā," sacīja Pahars.

Viņš atzīmēja, ka šonedēļ bija ļoti labs sagatavošanās posms. "Paldies Šveicei par piedāvātajām iespējām, lai organizētu šādu kvalitatīvu nometni. Jā, mēs esam gatavi rītdienas spēlei," šādi uz Šveices žurnālistu jautājumu par Latvijas izlases kopējo gatavību piektdien atbildēja Pahars.

Preses konferencē šoreiz no spēlētāju puses piedalījās arī Latvijas izlases vārtsargs Vaņins, kurš sākumā atbildēja uz vietējo žurnālistu jautājumiem, bet pēc tam sniedza atbildes arī uz pašmāju žurnālistu uzdotajiem jautājumiem, norāda Latvijas Futbola federācija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!