Foto: AP/Scanpix/LETA

Viens no pasaules labākajiem futbolistiem Lionels Mesi apsvēris iespēju pamest Spānijas čempionāta komandu "Barcelona", kad viņš bija ierauts nodokļu nemaksāšanas skandālā, intervija Barselonā bāzētajai radio stacijai RAC1 atzina pats argentīnietis.

Mesi nodokļu nemaksāšanā tika apsūdzēts 2013. gadā, un tajā laikā viņš juties, ka pret viņu Spānijā izturas ļoti negodīgi. Tāpēc viņš apsvēra domu par došanos uz citu komandu.

"Es vēlējos pamest Spāniju, es nevēlējos vairs šeit palikt. Man durvis bija vaļā uz daudziem klubiem, bet nesaņēmu nevienu oficiālu piedāvājumu, jo visi tomēr zināja, ka gribēju palikt Barselonā," atcerējās Mesi.

Mesi Barselonas sistēmā ir kopš 13 gadu vecuma, bet lielajā komandā viņš debitēja 16 gadu vecumā. Tagad 32 gadus vecais Mesi kluba rindās guvis 604 vārtus, kas ir "Barcelona" rekords, bet aizvadītajās spēlēs atpaliek tikai Ksavi.

Mesi pašreizējais līgums ar "Barcelona" ir spēkā līdz 2021. gadam. "Es vēlos šeit palikt daudzus gadus. Tā esmu domājis vienmēr un nekas nav mainījies. Karjeru vēlos noslēgt "Barcelona"," uzsvēra Mesi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!