Foto: Reuters/Scanpix
UEFA Čempionu līgas pusfināla pirmajā spēlē mūžseno divu spāņu klubu duelī "Barcelona", pateicoties Lionela Mesi diviem gūtajiem vārtiem, viesos ar 2:0 (0:0) pieveica "Real Madrid".

Abu komandu atbildes spēlē Barselonā notiks 3.maijā Barselonā.

Argentīniešu futbola zvaigzne sodīja "Real Madrid" par palikšanu mazākumā. Pirmos vārtus Mesi guva 76.minūtē, bet otros – 87.minūtē.

Abu spāņu grandu duelis Madridē aizritēja diezgan nervozā gaisotnē. Asumi laukumā sākās pirmā puslaika otrajā daļā, bet lielākais incidents notika pēc pirmā puslaika beigu signāla. Dodoties uz ģērbtuvēm, starp abu komandu spēlētājiem sākās grūstīšanās, kurā tiesnesis Volgangs Štarks nolēma ar sarkano kartiņu "apbalvot" "Barcelona" rezerves vārtsargu Hosē Manuelu Pinto.

61.minūtē par rupju spēli sarkano kartiņu ieraudzīja "Real Madrid" aizsargs Pepe, par ko neapmierināts bija "karaliskā kluba" galvenais treneris Žozē Mourinju. Portugāļu speciālista diskusijas un aktīvā protestēšana noveda pie tā, ka Štarks parādīja sarkano kartiņu arī Mourinju.

Jau ziņots, ka UEFA Čempionu līgas pusfināla otrā pārī otrdien pirmajā spēlē "Manchester United" arī viesos ar 2:0 pieveica "Schalke 04".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!