Foto: AP/Scanpix

Četrkārtējais pasaules gada labākā futbolista balvas ieguvējs Lionels Mesi panācis jaunu vienošanos ar Spānijas klubu "Barcelona", kas viņu, visticamāk, padarīs par vislabāk apmaksāto futbolistu pasaulē.

Kā piektdien paziņojis klubs, abas puses vienojušās par jaunā līguma nosacījumiem. Oficiāli tas tiks parakstīts tuvākajās pāris dienās.

Paredzams, ka jaunais līgums ļaus argentīnietim apsteigt portugāli Krištianu Ronaldu no citas Spānijas komandas Madrides "Real" un kļūt par vislabāk apmaksāto futbolistu pasaulē. Arī "Barcelona" kluba paziņojumā uzsvērts, ka komanda vēlas nodrošināt, lai Mesi saņem vislielāko futbolista algu vēsturē.

Mesi šajā komandā spēlē kopš 2004.gada, 424 spēlēs tās rindās gūstot 354 vārtus un kļūstot par "Barcelona" visu laiku rezultatīvāko futbolistu.

Līdz šim argentīnietis kopā ar "Barcelona" komandu ieguvis 21 trofeju, par Spānijas čempionu kļūstot sešas reizes un vēl trīs reizes izcīnot UEFA Čempionu līgas kausu. Sestdien viņš ar vienību par Spānijas čempionu var kļūt septīto reizi karjerā.

Pašlaik 26 gadus vecais Mesi šovasar būs Argentīnas izlases kapteinis Pasaules kausa izcīņas finālturnīrā Brazīlijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!