Foto: EPA/Scanpix/LETA

Spānijas futbola kluba "Barcelona" līderis un kapteinis Lionels Mesi pēc ceturtdienas spēles pret "Osasuna" komandu, pēc kuras vienība zaudēja iespējas apsteigt jaunos čempionus Madrides "Real", atzinis, ka komandā jāveic lielas izmaiņas, ziņo medijs BBC.

Jau ziņots, ka čempionāta priekšpēdējā kārtā "Real" klubam, lai nodrošinātu čempiontitulu, bija nepieciešama uzvara. Madrides vienība to arī paveica, ar rezultātu 2:1 (1:0) pārspējot "Villarreal".

Savukārt tās tuvākie sekotāji "Barcelona" ar rezultātu 1:2 (0:1) piekāpās 11. vietā esošajiem "Osasuna" futbolistiem. Lai gan pat uzvara vairs neļautu Barselonas klubam cīnīties par pirmo vietu līgā, vienībai arīdzan pārtrūka 30 pēc kārtas nezaudēto spēļu sērija mājās.

Komandas vienīgos vārtus guva Argentīnas futbola zvaigzne Lionels Mesi, kurš ir līgas rezultatīvākais uzbrucējs ar 23 precīziem raidījumiem šosezon.

"Mēs negaidījām, ka šādi finišēsim, taču tas labi apkopo šo gadu," pēc mača izteicās pussargs. "Mēs esam vāja komanda, kuru var pieveikt ar intensitāti un entuziasmu. Esam pazaudējuši daudz punktu, kurus nevajadzēja atdot. Esam bijuši ļoti nestabili."

33 gadus vecais futbolists, kurš kluba sistēmā bijis jau kopš 2001. gada, arīdzan norādīja, ka, viņaprāt, nepieciešamas izmaiņas ne tikai komandas sastāvā.

"Mums jābūt paškritiskiem, sākot ar spēlētājiem, bet arī viscaur visam klubam. Mēs esam "Barcelona", un mums ir pienākums uzvarēt katru spēli," pauda Mesi.

"Barcelona" jau garantējusi otro vietu Spānijas augstākajā līgā, bet vēl tā šosezon var cīnīties par UEFA Čempionu līgas trofeju. Starptautiskajā turnīrā komandai 8. augustā jāaizvada atbildes spēle pret "Napoli" vienību no Itālijas, ar kuru pirmajā spēlē vienība spēlēja neizšķirti 1:1.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!